Förvaringslådor För Smink

Din sökning på Förvaringslådor För Smink gav 8 träffar.
Nedan listas de sidor som matchade din sökning.Smink för män
Sminkkurser för män Det är inte standard hos sminkskolor att erbjuda sminkkurser speciellt anpassade för män men vissa skolor har speciella kortare kurser man kan gå. Där brukar du ofta få många bra sminktips som du kan ha nytta av i framtiden.
http://www.smink-guiden.se/smink_män/

Smink på Internet
Om du har möjlighet kan det vara smart att först gå till en butik och välja ut vilken färg du vill ha och sen beställa smink på nätet. Att tänka på innan du beställer smink Det finns många hemsidor som säljer smink på nätet.
http://www.smink-guiden.se/smink_internet/

Smink under olika tidsperioder
Under 1980-tal kom många stora sminknyheter, dels antirynk- och anticellulitkrämer men även sminkprodukter som krämer för män. Det fans flera populära sminktips under den här perioden.
http://www.smink-guiden.se/smink_tidsperioder/

Ej djurtestat smink och mineralsmink
Men vad är då det och vilka uppfyller kraven för att vara det? Smink ej testat på djur Det blir allt fler märken som tar ställning i den här frågan och slutar testa sina produkter på djur. d smink och Youngblood Mineral Cosmetics.
http://www.smink-guiden.se/djurtester_mineralsmink/

Prisjämförelse på smink samt sminktips
Är alltid dyrare produkter bäst, och håller svenska märken som Make up store och Face Stockholm samma klass som de internationella jättarna MAC, YSL eller Dior? Vilka produkter ska man investera i, rouge från COW, läppbalsam från Rosebud eller Mascara från Rubenstein? Detta och mycket mer kommer vi försöka besvara på denna sida. Du kommer även att kunna läsa om sminkets historia, intressant fakta och roliga anekdoter.
http://www.smink-guiden.se/

Sminkkurser & Sminkutbildning
De flesta brukar välja att gå en klassisk sminkkurs för fest- och vardagsmakeup. Alla sminkkurser har en kursavgift, csn brukar inte stödja dessa kurser så du måste betala avgiften själv.
http://www.smink-guiden.se/sminkkurser/

Sminktips
Tänk på att alltid ha fräscha sminkredskap och förvaringsboxar för smink då det förlänger hållbarheten på sminket och minskar risken för exempelvis ögoninfektioner. Det senaste mest populära sminktips från makeupartister är primern.
http://www.smink-guiden.se/sminktips/

Sminkhistoria
Exempelvis blev ögonskuggan först på 1920-talet en del i kvinnors makeup. Arkeologer har hittat 10 000 år gamla smink kit i Egypten.
http://www.smink-guiden.se/sminkhistoria/

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Billiga hudvård,hårvård och smink produkter för Alla!! 19/07
s9PEB8kcFRoz 19/07
Billiga hudvård,hårvård och smink produkter för Alla!! 19/07
zwdvfY84 18/07
Billiga hudvård,hårvård och smink produkter för Alla!! 19/07
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!